Методична робота НТБ Львівського політехнічного інституту - Кривошия, Тетяна Петрівна (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Стаття присвячена розвитку науково-методичної діяльності Науково-технічної бібліотеки Львівської політехніки в 1973-1989 рр., проаналізовано звіти роботи, які сприяли визначенню основних напрямів методичної роботи книгозбірні. The article «Establishment and Development of Methodic Work at Lviv Polytechnic Institute Scientific Library» by T. Kryvoshiya dwells on the development of the methodic work at Scientific Library of Lviv Polytechnic Institute during the above-mentioned period. Reports on methodic work regulating principal directions of book collection activity are analysed.
Keywords: науково-методична діяльність; методична рада; підвищення кваліфікації; нормування; наукові конференції; обмін досвідом; scientific methodic activity; methodic council; qualification improve; normalization; scientific conferences; experience exchange