Погляди М. С. Грушевського на історичний процес - Тарабан, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Висвітлюються погляди М. Грушевського на історичний прогрес та вплив на концепцію вченого позитивізму, неоромантизму та історичної соціології. In this article considers M. Grushevskyi's views on historical progress and influence on conception of scientific positivism, neoromantism and historical sociology.