Використання інтернет-технологій в бібліотечному обслуговуванні користувачів бібліотек вищих навчальних закладів Львова - Гін, Н. П.; Марковець, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У роботі розлянуто необхідність використання інтрнет-технологій та інтернет-ресурсів у якісному задовенні потреб користувачів бібліотек вищих навчальних заклідів. Проаналізовано необхідність використання інформаційних продуктів, а саме veb-сайтів у процесі обслуговуванні користувачів бібліотек. The paper demonstrates intrnet need to use technology and internet resources in qualitative zadovenni user needs libraries of higher educational zaklidiv. Analysis of the need for information is produktiv a veb-site during service library users.
Keywords: інтернет-ресурси; інтернет-технології; бібліотечний сервіс; Internet resources; Internet technology; library service