Планування інвестиційної діяльності підприємств - Гаталяк, З. П.; Найчук, М. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
На основі літературних джерел проаналізовано систему інвестиційного планування на підприємствах. За даними Львівського обласного управління статистики показано динаміку показників інвестиційної діяльності в Україні протягом 1995-2001 рр. Подано рекомендації щодо здійснення інвестиційного планування на підприємствах. Given article is devoted to analyze, based on studying of literary sources, of investment planning at home enterprises. For data of Lviv department of statistics there are shown a dynamics of investment indicators in Ukraine on extent of 1995 - 2001 years. The recommendations as for effective realization of investment planning on enterprises are given in this article.