Моделювання фітомаси лісів Підкарпатського воєводства засобами ГІС - Стрямець, О.; Стрямець, С. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено результати моделювання компонентів фітомаси деревостанів головних лісотвірних порід Підкарпатського воєводства та депонованого в ній вуглецю. Складено багатошарову цифрову карту лісів Підкарпатського воєводства The results of the simulation components of phytomass of major forest tree species and deposited carbon in forest stands Podcarpatskogo Voivodeship (Poland) are shown. The GIS technology was used to make modeling. The multilayer digital map of forests of Podcarpatskogo Voivodeship was made as a result of the study.
Keywords: інформаційні технології; цифрові карти; геоінформаційна система; методика ІРСС; інвентаризація лісів; депонований вуглець; information technology; digital maps; geographic information system; IPCC methodology; forest inventory; deposited carbon