Техніко-економічні показники низькоенергетичних будинків - Марущак У. Д.; Саницький М. А.; Гоц В. В.; Федунь Ю. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено техніко-економічні показники будинків на основі їх енергетично-екологічного аналізу. Методом математичного моделювання оцінено економічну доцільність рішень інвестиційних проектів за критерієм мінімізації коштів експлуатації будинків та терміну повернення інвестицій. In this paper the technical and economical parameters of buildings on the bases of their energetic and ecological analysis are shown. The economy effectiveness of investment project by the criterion of minimizing operating costs of buildings and term return on investment is assessment by mathematical modeling method.
Keywords: техніко-економічні показники; низькоенергетичний будинок; життєвий цикл; питоме енергоспоживання; термін окупності; економічна ефективність; technical and economical parameters; low-energy building; specific energy consumption; Life cycle; Simple Pay Back Time; economy effectiveness