Натурні випробування конструкції стіни з блоків з газобетону, на вогнестійкість в умовах реальної пожежі - Шналь, Т. М.; Коваль, М. С.; Демчина, Б. Г.; Ясінський, Д. A. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Наведено результати натурних випробувань конструкції стіни з газобетону на вогнестійкість в умовах реальної пожежі. Визначено показники вогнестійкості конструкції стіни за цілісністю та ізолювальною здатністю, а також характер деструкції матеріалу стіни в умовах пожежі. In this article results of natural test of a design of a wall from cellular concrete on fire resistance in the conditions of a real fire are presented. Indicators of fire resistance of a design of a wall for integrity and insulating ability and also character degradation a material of a wall in the conditions of a fire are defined.
Keywords: конструкції стіни; показники вогнестійкості; design of a wall; insulating ability