Дослідження методичної похибки під час визначення нелінійності аналого-цифрових перетворювачів - Кочан, Р. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проведено аналіз причин виникнення та аналітичне дослідження параметрів методичної похибки під час визначення нелінійності функції перетворення аналого- цифрових перетворювачів, зумовленої процедурами встановлення нуля та калібрування. There is presented analysis of the sources and analytical investigation of the parameters of methodology error of definition the nonlinearity of conversion function of analog to digital converters. This methodology error is caused by null setting and calibration procedures.