Про можливість вилучення цінних компонентів з шламів відстійника гіпохлоритних стоків - Яворський, В. Т.; Слюзар, А. В.; Калимон, Я. А.; Зозуля, Г. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Наведено описання шламонагромаджувача розкладених гіпохлоритних стоків, відібрано проби шламу і проведено їх аналіз для оцінки запасу сполук нікелю і міді. Результати аналізів дозволили окреслити шляхи переробки цих шламів. It is described the sludge collector of the decomposed hypochlorite drains, it is took out the sample of slime and it is carried out their analysis for evaluating the reserve of the copper and nickel compounds. The results of analyses made it possible to describe the ways of processing these slimes.
Keywords: 661.097.3