Аналіз методів проектування мікросмужкових фільтрів на зв’язаних лініях - Крищук, Володимир; Фарафонов, Олексій; Романенко, Сергій (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Досліджено методи синтезу і способи визначення геометричних розмірів мікросмужкових смугопропускаючих фільтрів на зв'язаних лініях з боковим зв'язком. Наведено результати застосування різних методів проектування. На основі порівняльного аналізу вибрано метод синтезу і спосіб визначення геометричних розмірів, що забезпечують якнайкращі характеристики фільтра. The methods of synthesis and the ways of détermination of the geometrical sizes of microstrip bandpass filters on coupled lines with side communication are examined. The results of application of différent projection methods are adduced. On the basis of the comparative analysis the method of synthesis and the way of détermination geometrical sizes providing best characteristics of the fllter are selected.