Удосконалення основних видів управління організацією як фактор її конкурентної переваги - Петрович, Й. М.; Семенів, О. М.; Кіт, А. Ф. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглядаються окремі види діяльності з управління, пропонуються заходи щодо вдосконалення систем управління вітчизняними підприємствами. In this article certain types of management activity are considered, mesures concerning improvement of systems of national enterprises management are proposed.