Механізми реалізації заходів щодо удосконалення інтегрованої системи управління економічним розвитком машинобудівного підприємства - Георгіаді, Н. Г.; Князь, С. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Визначено заходи з удосконалення інтегрованої системи управління економічним розвитком машинобудівного підприємства; встановлено послідовність і механізми їхньої реалізації; визначено критерії вибору управлінських рішень про черговість реалізації заходів щодо удосконалення інтегрованої системи управління економічним розвитком машинобудівного підприємства. Measures are selected on the improvement of computer-integrated control the system by economic development of machine-building enterprise; a sequence and mechanisms of their realization is set; certainly criteria of choice of administrative decisions are about the order of realization of measures on the improvement of computer-integrated control the system by economic development of machine-building enterprise.