Виробничо-господарські структури у машинобудуванні як ефективна форма об'єднання промислових підприємств із фінансовими посередниками. - Колісник, М. К.; Ульянова, А. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Дістало подальший розвиток тлумачення ВГС у машинобудуванні; на основі теоретичних узагальнень запропоновано організаційну структуру управління ВГС у машинобудуванні здійснювати через раду директорів і головне підприємство структури.
Keywords: структури; в машинобудуванні