Про побудову стохастичної оцінки багатовимірних функцій розподілів і щільностей розподілів із використанням тригонометричних сплайнів - Денисюк, О. В.; Марченко, Б. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
У роботі розглядається метод оцінювання багатовимірних функцій розподілів і щільностей розподілів, заснований на застосуванні двовимірних систем фундаментальних тригонометричних сплайнів. In work a method evaluation of multidimensional functions of distribution and density of distribution, based on application multidimensional systems of fundamental trigonometrically splines.