Аналітичний огляд процедур та методів метрологічної перевірки програмного забезпечення засобів вимірювання - Олеськів, Ольга; Кунець, Ігор; Микитин, Ігор (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Проведено аналітичний огляд відомих методів та процедур метрологічної перевірки програмного забезпечення засобів вимірювань. Проаналізовано переваги та недоліки цих методів і доцільність їх використання. Проведен аналитический обзор известных методов и процедур метрологической проверки программного обеспечения средств измерений. Проанализированы преимущества и недостатки этих методов и целесообразность их использования. An analytical review of the known methods and procedures of metrological verification of measuring instruments software is carried out. The advantages and disadvantages of these methods and the appropriateness of their use are analysed.