Фінансове та інвестиційне забезпечення розвитку підприємства - Довбенко, В. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто питання формування умов для розвитку підприємства з позицій створення механізмів його надійного фінансового та інвестиційного забезпечення. Запропоновано підходи до адаптації сучасних систем стратегічного управління діяльністю підприємств до вітчизняного середовища господарювання з відображенням специфіки цільового характеру перспективних змін. Questions of conditions formation for enterprises development from positions of creation of its mechanisms of reliable financial and investment maintenance are considered. It is offered approaches to adaptation of modern systems of strategic management by activity of the enterprises to the domestic environment of managing with display of a specific special- purpose character of perspective changes.
Keywords: умови; механізми; фінансове та інвестиційне забезпечення; розвиток підприємства; conditions; mechanisms; financial and investment maintenance; enterprise development