Коолігомеризація в емульсії вуглеводнів фракції С9 з використанням персульфату калію - Субтельний, Р. О.; Фуч, У. В.; Ревенко, Л. В.; Дзіняк, Б. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Одержано коолігомери за допомогою коолігомеризації в емульсії вуглеводневої фракції С9 рідких продуктів піролізу. Встановлено основні закономірності та вибрано оптимальні умови процесу коолігомеризації суміші ненасичених вуглеводнів фракції С9. The synthesis of cooligomers by cooligomerization in the emulsion of hydrocarbon C9 fraction of liquid pyrolysis products is described. The major features of the cooligomerization of a mixture of unsaturated hydrocarbons of C9 fraction have been investigated and optimum process conditions have been selected.
Keywords: емульсія; вуглеводнева фракція; ініціатор; коолігомер; емульгатор; emulsion; hydrocarbons fraction; initiator; cooligomer; emulsifier