Адміністрування LMS Moodle у великих навчальних закладах - Чайківський, Тарас; Озірковський, Леонід (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Showing the way automation account administration and distribution rights of users in LMS Moodle using external database. This technique reduces the number of IT staff and expand the rights of lecturers in creating e-courses. Показано спосіб автоматизації адміністрування облікових записів та розподілу прав користувачів у LMS Moodle шляхом використання зовнішньої бази даних. Наведена методика дозволяє скоротити кількість ІТ-персоналу і розширити права лекторів у створенні електронних дисциплін.
Keywords: Moodle; account; user; administration; Moodle; обліковий запис; користувач; права; адміністрування