Політико-правові аспекти виробничих технологій та особливості їхнього використання в Україні - Станкевич, Б. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Розкрито суть виборчих технологій. Здійснено політико-правовий аналіз їх застосування під час проведення виборчих кампаній. The sense of electoral technologies is exposed in this article. Author also made the legal policy analysis of their application is carried out during the leadthrough of production companies.