Слива, Ю.Мельник, А.2018-06-152018-06-152017-02-112017-02-11Слива Ю. Аналіз вимог ISO/TS 22002-2:2013 "Програми попередніх умов для безпеки харчових продуктів. Частина 2: громадське харчування" / Ю. Слива, А. Мельник // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 223–224. — (Нормативно-правові аспекти, інформаційне та метрологічне забезпечення випробувань і якості продукції).https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41879223-224ukАналіз вимог ISO/TS 22002-2:2013 "Програми попередніх умов для безпеки харчових продуктів. Частина 2: громадське харчування"Conference Abstract© Національний університет «Львівська політехніка», 2017© Ю. Слива, А. Мельник, 20172664006Sliva Iu. Analiz vymoh ISO/TS 22002-2:2013 "Prohramy poperednikh umov dlia bezpeky kharchovykh produktiv. Part 2: hromadske kharchuvannia" / Iu. Sliva, A. Melnik // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 223–224. — (Normatyvno-pravovi aspekty, informatsiine ta metrolohichne zabezpechennia vyprobuvan i yakosti produktsii).