Перетворення тіла внутрішнього циклу у векторну інструкцію для конфігурованої системи - Клименко, В. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто новий підхід до побудови векторних інструкцій. Визначено основні недоліки та переваги використання векторних інструкцій для підвищення продуктивності виконання програми. Запропоновано використання спеціальної векторної інструкції для конфігурованої системи. Визначено основні обмеження застосування цього підходу. Наведено алгоритм перетворення внутрішнього тіла циклу в спеціалізовану векторну інструкцію. A new approach to create vector instruction was investigated in this paper. Advantages and disadvantages of vector instruction using for program acceleration were considered. Using special vector instruction for configurable computer system was proposed. All constrains for transformation loop body in special vector instruction were defined. Algorithm for transformation inner loop body in special vector instruction was introduced in this paper.
Keywords: векторна інструкція; конфігурована система; vector instruction; configurable system