Значення феномену "позитивне ставлення працівників до своєї організації" для успішного функціонування вищого навчального закладу - Калініна, Олена Володимирівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Позитивне ставлення працівників до своєї організації відображає гармонійну взаємодію працівника з організацією, що полягає у почуті відповідальності за її справи та стійкому внутрішньому зобов'язанні перед організацією.