Підсумовування методом Вейєрштрасса-Гаусса розбіжних рядів - Сухорольський, М. А.; Івасик, Г. В.; Кшановський, І. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Досліджено підсумовування розбіжних степеневих рядів методом Вейєрштрасса-Гаусса. в основі якого лежить оператор усереднення з ядерною функцією Гаусса. Показано, що степеневий ряд мероморфної функції можна підсумувати цим методом за межею круга збіжності. Отримано формулу для логарифмічних похідних функцій, мероморфних у симетричному кільці. Исследовано суммирование расходящихся степенных рядов методом Вейерштрасса- Гаусса. в основе которого лежит оператор усреднения с ядерной функцией Гаусса. Показано. что степенной ряд мероморфной функции может быть просуммирован этим методом за границей круга сходимости. Summation of divergent power series by Weierstrass-Gauss based on the averaging operator with Gaussian kernel function is investigated. It is shown that the power series of meromorphic functions can be summed up by this method outside the circle of convergence.
Суммирование методом Вейерштрасса-Гаусса расходящихся степенных рядов
Summation by Weierstrass-Gauss divergent power series
Keywords: мероморфна функція; логарифмічна похідна; мероморфная функция; логарифмическая производная; meromorphic function; associated function