Обґрунтування розвитку вітроенергетичних установок малої та надмалої потужності - Кузьо, І. В.; Корендій, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто конструктивні особливості вітроенергетичних установок (ВЕУ), доведено важливість розвитку альтернативних джерел енергії для зростання економіки України, а також подано техніко-економічне та екологічне обґрунтування доцільності використання енергії повітряних мас як альтернативного джерела електроенергії. The article describes structural features of wind-power installation (WPI), proves the importance of development of alternative energy sources for the growth of Ukrainian economy and includes technical, economical and ecological substantiation of expedience of using the energy of air masses as the alternative source of electric power.