Вплив швидкостей електронних процесів на імпульси струму негативної корони - Чигінь, В.; Горун, П.; Обухівський, Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Дослідженно залежність струму пульсуючого негативного коронного розряду в суміші газів азот-кисень за концентрації 1% від часу в області першого імпульсу. Використаючи різні числові методи, отримано і порівняно функції розподілу електронів, коефіцієнти ізоляції молекул азоту та відповідні часові залежності струму корони. Temporal dependence of the current of pulsating negative corona in the mixture of nitrogenoxygen gases of 1 % oxygen concentration in the region of rst pulse is investigated. Using various numerical methods, there are found and compared the electron energy distribution functions, the rates of ionization of nitrogen molecules and the corresponding temporal dependences of corona current.
Influence of rate of electronic processes on current pulse of negative corona
Keywords: імпульс струму; негативна корона; пульсація; current pulse; negative corona; pulsating