Алгоритм перевірки тестових завдань на основі синтаксичного методу - Яковина, Віталій; Смірнова, Тетяна (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
The description of the near-duplicate revealing algorithm is presented in this paper. It is proposed to use the algorithm for open quiz tasks checking.
Keywords: тестування; нечіткий дублікат; алгоритм; синтаксичний метод