Особливості впровадження системи Opentest 2 в навчальний процес студентів хімічних спеціальностей - Ларук, Марта (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Preferences and deficiencies of using OpenTEST 2 system have been considered for control task set creation from Physical-chemical analysis methods subject. Comparative analysis of test results for students ХТ-24 group have been done by OpenTEST 2 system and traditional method. Розглянуто переваги та недоліки системи OpenTEST 2 при створенні комплекту тестових завдань з дисципліни «Фізико-хімічні методи аналізу». Проведено порівняльний аналіз результатів тестування студентів групи ХТ-24 в системі OpenTEST 2 та традиційним методом.
Keywords: тестування; комп’ютерне тестування; інтерактивні технології; testing; computer testing; interactive technologies