Використання інформаційного та комунікаційного потенціалу соціальних мереж у роботі фахівця-історика - Химиця, Наталія (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
The paper outlines the main uses of information and communication potential of social networks in educational and research activities specialist historian.
Keywords: інформація; документи; комунікації; інтерактивність; соціальні мережі; Facebook; Twitter; Instagram; Pinterest; історична інформація; джерела; інформаційний простір