Метод розподілу прибутку між працівниками як чинник регулювання діяльності ПФГ - Колісник, М. К. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Запропоновано метод розподілу чистого прибутку між членами трудового колективу на засадах регулювання діяльності ПФГ. The method of net income distribution among the working personnel based on IFG regulation is presented in this paper.