Урахування ризику при виборі варіантів оновлення парку устаткування - Сергатюк, А. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Досліджується роль основних аспектів невизначеності та ризику при вирішенні проблеми оновлення парку устаткування промислових підприємств. Визначено характер взаємозв’язку основних напрямків проведення оновлення зі ступенем їх ризику. Проведено класифікацію та групування основних аспектів ризику, які потрібно враховувати для правильного розв’язання проблеми оновлення устаткування. The role of the principal aspects of vagueness and risk in the decision of the machine’s stock renewal problem is considered in this article. The character of the intercommunication between the main directions of the renewal and their risk degrees is determined. The principal aspects of risk, which is necessary take into account for the correct decision of the renewal problem, are classified.
Keywords: 658.3