Проблема інформаційної надмірності в задачах стандартизації кодів - Бандирська, О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто метод зменшення надмірності кодів, який базується на використанні геометричних властивостей нееквідистантних структур, та можливості застосування відповідних стандартів.

A method of redundant decrease of codes, based on application of geometrical properties of non uniform structures and possibility for using of appropriate standards are described.
Keywords: 531.742; 519.15