Застосування технологій та інструментальних засобів проектування інформаційних систем - Катренко, А. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
In this article: the peculiarities and the requirements to the methodologies and technologies of information systems design are considered; the problems that arise at the early design stages and during the business process reengineering using CASE-tools are presented. The appropriate methods to solve these problems are proposed as well. В статті розглянуті вимоги до методологій та технологій проектування інформаційних систем; здійснений аналіз структурного та об’єктного підходу та особливостей застосування CASE-засобів до процесів бізнес-реінженерії. Запропоновані методи для розв’язування проблем проектування та реінженерії на різних етапах циклу життя інформаційних систем.