Вимірювання реактивної потужності на основі малохвильового перетворення сигналів - Наконечний, Р. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглянуто метод вимірювання реактивної потужності, який базується на малохвильовому перетворенні сигналів. Наведено результати моделювання вимірювання реактивної потужності і з малохвильовим перетворенням сигналів. The method of reactive power measurement using the wavelet transform have been presented in this article. Process simulation results of reactive power measurement with wavelet transform have been showen.