Нормативне грошове оцінювання земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики - Перович, Л.; Петришин, А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Показано шляхи вдосконалення нормативного грошового оцінювання земель нерентабельних та дочірніх підприємств, а також охоронних зон залізничного транспорту. Показаны пути совершенствования нормативной денежной оценки земель нерентабельных и дочерних предприятий, а также охранных зон железнодорожного транспорта. The directions improvement of the standard monetary vabue of the land unprofitable and subsidiary enterprises and also protection are of railway arear present in this article.
Нормативная денежная оценка земель промышленности, транспорта, связи, энергетики
The standard monetary value of the land industry, transport, communication, energetic
Keywords: оцінка; земельна ділянка