Проект “Європейський Віртуальний Музей” - Пасічник, Володимир Володимирович; Нікольський, Ю. В.; Шаховська, Н. Б.; Гулка, Т. Б.; Вовчина, А. Я.; Тарас, О. Я. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Описано призначення проекту “Європейський віртуальний музей”. Розглянуто основні компоненти проектованого порталу (сайту). Подано концептуальну схему. Описано проблеми, які виникають під час реалізації проекту та у процесі наповнення його інформацією.

The destination of “Europian Virtual Muséum” project was described. The main portai's (site’s) components were analyzed. The conceptual schéma was presented. The problems, which appeared in realization process and information filling, were described.
Keywords: 681.3