Методика розрахунку потужності електродвигуна приводу дебалансного вала резонансної вібраційної технологічної машини - Берник, П. С.; Чубик, Р. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Наведено методику розрахунку необхідної потужності двигуна приводу дебалансного вала вібраційних технологічних машин резонансного типу. A method is led in the given article, for computation of necessary power, engine of occasion of дебалансного billow of vibration technological machines of resonance type.