Практичні напрями у сфері запобігання і протидії корупції у підрозділах національної поліції - Федченко, Олексій; Fedchenko, Olexiy; Федченко, Алексей (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розглядаються окремі практичні напрями запобігання і протидії корупції у системі МВС України. Проаналізовано нормативні документи та антикорупційні програми МВС України у сфері протидії корупції. Визначено недоліки, які існують у зазначеній сфері, та сформульовано пропозиції щодо їх усунення.

This article addresses some practical directions to prevent and combat corruption in the Ministry of Internal Affairs of Ukraine. The regulations and anti-corruption programs of Ministry of Internal Affairs of Ukraine in combating corruption were analyzed. The problems that exist in this area were detected and proposals to eliminate them were formulated.

Рассматриваются отдельные практические направления предотвращения и проти- водействия коррупции в системе МВД Украины. Проанализированы нормативные документы и антикоррупционные программы МВД Украины в сфере противодействия коррупции. Определены недостатки, которые существуют в указанной сфере, и сфор- мулированы предложения по их устранению.
Practical line in preventing and combating corruption in the national police departments
Практические направления в сфере предупреждения и противодействия коррупции у подразделениях национальной полиции
Keywords: корупція; антикорупційна програма; Національна поліція; рівні корупції; заходи щодо запобігання і протидії корупції у системі Національної поліції; corruption; anti-corruption program; the National Police; the levels of corruption; measures to prevent and combat corruption in the National Police System; коррупция; антикоррупционная программа; Национальная полиция; уровень коррупции; меры по предотвращению и противодействию коррупции у системе Национальной полиции; 342.567.844(477)