Спосіб діагностики витривалості арматурного прокату та його з'єднань з використанням методу акустичної емісії - Бабяк, І. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Наведено результати випробувань багаторазово повторюваним навантаженням зварних з'єднань арматурних стержнів класу А500С. Проаналізовано досліджені параметри акустичної емісії та втоми металу, а також можливість використання параметрів акустичної емісії при визначенні втоми арматури. The results of high cycle fatigues (HCF) test of A500C weld joints of steel bars are given. The analysis of researched of parameters of acoustic emission and metal fatigue of steel bars is made. The analysis opportunity of using parameters of acoustic emission for investigated fatigue steel bars is mode.
Keywords: багаторазово повторювані навантаження; зварні з'єднання арматурних стержнів; акустична емісія; втома арматури; high cycle fatigues (HCF); weld joints of steel bars; acoustic emission; fatigue steel bars