Підвищення точності вимірювання вологості сипких матеріалів діелькометричним методом - Івах, Р. М.; Питель, І. Д. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Здійснено умовний поділ первинних перетворювачів діелькометричних вологомірів, описано недоліки примусового ущільнення сипкого матеріалу у міжелектродному просторі, запропоновано методику внесення поправкових коефіцієнтів у результат вимірювання, яка частково усуває недоліки примусового ущільнення. By authors the conditional division of primary transformers of dielectric hygrometer, described lacks of the forced compression of friable material, is carried out in interelectrode space, offered method of bringing of correction coefficients in the result of measuring, which partly removes the lacks of the forced compression.