Розвиток ТзОВ СП "РосанПак" шляхом впровадження ефективної стратегії інтернет-маркетингу - Асауляк, Нікіта Юрійович; Asauliak, Nikita Yuriiovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Асауляк Н.Ю., Косовська В.В. (керівник). Розвиток ТзОВ СП «РосанПак» шляхом впровадження ефективної стратегії інтернет-маркетингу. Бакалаврська кваліфікаційна робота. – Національний університет «Львівська політехніка», Львів, 2025. У роботі розглядається стратегія розвитку підприємства ТзОВ СП «РосанПак» через запровадження ефективної моделі інтернет-маркетингу з використанням сучасних цифрових технологій. Актуальність дослідження обумовлена стрімким зростанням ролі електронної комерції в діяльності підприємств пакувальної галузі, необхідністю розширення клієнтської бази, виходу на нові ринки та підвищення ефективності маркетингових процесів. У дослідженні проведено аналіз сучасного стану маркетингових каналів підприємства, виявлено проблемні аспекти в управлінні клієнтськими відносинами, інтернет-просуванні та використанні аналітичних інструментів. Особливу увагу приділено формуванню цифрової екосистеми управління збутом, яка включає створення багаторівневої платформи електронної комерції, впровадження CRM-системи, аналітичної BI-платформи для моніторингу результативності маркетингових заходів, розробку багатомовного вебресурсу та автоматизацію маркетингових кампаній. Об’єкт дослідження — інтернет-маркетинг у діяльності пакувального підприємства. Предмет дослідження — напрями розвитку цифрових маркетингових інструментів і механізмів підвищення ефективності збуту пакувальної продукції. Мета дослідження — обґрунтувати доцільність та розробити план впровадження стратегії цифрового інтернет-маркетингу для забезпечення стійкого розвитку підприємства ТзОВ СП «РосанПак» на внутрішньому й міжнародних ринках. У процесі дослідження розроблено комплекс організаційних, фінансових та технологічних заходів, які сприятимуть збільшенню обсягів реалізації, розширенню клієнтської бази, оптимізації маркетингових витрат, підвищенню фінансової стійкості підприємства та формуванню довгострокових конкурентних переваг.

Asaulyak N.Yu., Kosovska V.V. (Supervisor). Development of LLC SP "RosanPak" through the Implementation of an Effective Internet Marketing Strategy. Bachelor’s Qualification Thesis. – Lviv Polytechnic National University, Lviv, 2025. The thesis examines the strategy of developing LLC SP "RosanPak" through the implementation of an effective internet marketing model using modern digital technologies. The relevance of the study is driven by the rapid growth of e-commerce in the activities of packaging industry enterprises, the need to expand the client base, enter new markets, and improve the efficiency of marketing processes. The research analyzes the current state of the company's marketing channels, identifies problematic aspects in customer relationship management, online promotion, and the use of analytical tools. Special attention is paid to the formation of a digital sales management ecosystem, which includes the creation of a multi-level e-commerce platform, the implementation of a CRM system, a BI analytical platform for monitoring the effectiveness of marketing activities, the development of a multilingual web resource, and the automation of marketing campaigns. Object of research — internet marketing in the activities of a packaging enterprise. Subject of research — directions for the development of digital marketing tools and mechanisms for improving the efficiency of packaging product sales. Purpose of research — to substantiate and develop a plan for implementing a digital internet marketing strategy to ensure the sustainable development of LLC SP "RosanPak" in domestic and international markets. In the course of the study, a set of organizational, financial, and technological measures was developed to increase sales volumes, expand the client base, optimize marketing costs, strengthen the company's financial stability, and create long-term competitive advantages.
Development of RosanPak LLC by implementing an effective online marketing strategy
Keywords: 6.076.00.00; інтернет-маркетинг; електронна комерція; CRM-система; ERP-система; аналітика; пакувальна продукція; збутова політика; фінансова ефективність; міжнародна експансія; цифрова трансформація; internet marketing; e-commerce; CRM system; ERP system; analytics; packaging products; sales policy; financial efficiency; international expansion; digital transformation