Методи та засоби організації тестування у ВНС ЛП - Яковина, В. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Описано можливості ВНС ЛП щодо оцінювання якості та контролю знань студентів. Проаналізовано доцільність використання різних типів тестових питань при формуванні завдань для контрольних заходів та екзаменаційного контролю відповідно до рекомендацій нормативних документів Львівської політехніки. The present work demonstrates the resources of Lviv Polytechnic Virtual Educational Framework concerning quality evaluation and students' achievements control. The expediency of using different quiz questions for exam and control procedure tasks composition has been analysed according to Lviv Polytechnic regulatory acts.
Keywords: тестування; тестові питання; рівень складності завдання; testing; test questions; level of task sophistication