Методи формування ефективних керувальних дій в системах автоматизації технологічних об’єктів - Ладанюк, А. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
В доповіді наводяться матеріали, які отримані в процесі виконання НДР, присвячених комплексному підходу до автоматизації технологічних об’єктів з урахуванням їх призначення та особливостей задач керування. Сформовані підходи, орієнтовані на забезпечення показників ресурсо- та енергоефективності функціонування технологічних об’єктів з урахуванням множини їхніх станів функціонування.
Keywords: технологічні об’єкти; комплекси; сучасна теорія керування; ефективність систем; 65.011.56.001.12