План меморіального кладовища "Личаківський цвинтар" (1985) - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1985)
План меморіального кладовища " Личаківський цвинтар" станом на 1985 рік.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, план кладовища.