Контекстно-залежний програмний сервіс для користувацького контролю за виконанням завдань - Бочкарьов, О. Ю.; Бакай, К. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто проблему розробки контекстно-залежного програмного сервісу для користувацького контролю за виконанням завдань. Запропоновано структуру та алгоритми роботи сервісу. Наведено архітектуру програмного рішення для прототипу сервісу. The problem of developing context-aware program service for the tasks execution user control is considered. The structure and algorithms of the service are proposed. The program architecture of the service prototype is provided.
Сontext-aware program service for the tasks execution user control
Keywords: контекстно-залежний програмний сервіс; контроль за виконанням завдань; context-aware program service; tasksexecution user control; 681.3; 004.8