Роль транспортної логістики у функціонуванні ринку зерна - Седікова, І. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Транспортна логістика вирішує завдання переміщення необхідної кількості товару в потрібне місце, оптимальним маршрутом за необхідний час і з найменшими витратами. Охарактеризовано транспортні засоби, зазначено переваги і недоліки використання транспортних засобів з погляду логістики. Запропоновано технології створення транспортної системи для зернопереробної галузі. Transporting logistic decides the task of move of necessary amount of commodity in the necessary place, by an optimum route for necessary time and with the least charges. The article discusses the characteristics of the transport means as well as their advantages and disadvantages from the logistics point of view. It also proposes the technology of the transport system design for the grain-crops industry.