Могила сестер Облочинських. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила сестер Облочинських. Облочинська Дорота (1837-1858). Облочинська Герміна (1841-1858). Надгробок — на високому постаменті з інскрипцією про покійних, на кулі, охопленій полум'ям, стоять, обнявши одна одну, скульптури двох сестер, здійнявши руки до неба. Автор скульптури — Пауль Ойтелє. Поле №50.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Дорота Облочинська, Dorota Obłoczyńska, Герміна Облочинська, Hermina Oblożyńska, скульптура, Пауль Ойтелє, Paul Eutele, надгробок, могила.