Інкубація бізнесу як ефективна система підтримки малого підприємництва - Смаковська, Ю. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Проаналізовано стан малого підприємництва в Україні; обґрунтовано необхідність створення інфраструктури, основним завданням якої буде підтримка малого бізнесу; аналізуючи світовий досвід, виявлено найуспішніші форми підтримки малого бізнесу; враховуючи національну специфіку функціонування суб’єктів малого підприємництва, сформульовано концепцію бізнес-інкубації та запропоновано оптимальну модель процесу інкубації бізнесу. The condition of small business in Ukraine is analysed; the necessity of creation of an infrastructure with basic task to support small business is proved. Analyzing world experience, the most successful forms of support of small business are found out; taking into account national specificity character of functioning of entities of small business, the concept of incubation of business is formulated and the optimum model of process of incubation of business is offered.