Інформаційна здатність магнітостатичних методів діагностування напружено-деформованого стану (НДС) трубопроводів. Частина 1 - Білобородченко, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Дослідження інформаційної здатності магнітостатичних методів діагностування напружено-деформованого стану трубопроводів. The questions of informative power of the magnetic-static diagnosing of tense-deformed state of pipe constructions are considered on size of a- coefficient of magnetic heterogeneity in relation to grounds of main tensions.