Методи та засоби оцінювання ризиків безпеки інформації в системах електронної комерції - Берко, А. Ю.; Висоцька, В. А.; Рішняк, І. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Проаналізовано основні методи та засоби оцінювання ризиків систем захисту інформації у сфері електронного бізнесу та шляхи зменшення рівня цих ризиків. The analysis of basic methods and facilities of evaluation of risks of the systems of priv in the field of electronic business and ways of diminishing of level of these risks is conducted in the article.