Конструктивні похибки параметричних ємнісних давачів - Бзовий, М. Г.; Брайчовський, В. В.; Політанський, Л. Ф.; Шпатар, П. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Проведено аналіз похибок ємнісних давачів переміщень, зумовлених порушенням паралельності обкладок конденсатора. Отримані аналітичні залежності зміни ємності давача від віддалі між непаралельними прямокутними та круглими обкладками. Analysis of inaccuracies for movements capacity sensors caused by a displacement transducers of capacitor plates is made. An analytical relation for change of the sensor’s capacitance to spacing interval between nonparallel rectangular and round plates is gotten.
Design inaccuracy of parametric capacity sensors
Keywords: 531.714.7